Att överleva en skogsbrand

KOLLABORATION:PODDTEATER – ATT ÖVERLEVA EN SKOGSBRAND, 2017
Poddföreställning

Om kampen för att vara sig själv i ett samhälle som värderar oss utifrån social och emotionell kompetens och där psykiskt lidande betraktas som ett hinder att kategorisera, kontrollera och överkomma i vår personliga framgångssaga.

Ledsagad av instruktören David utforskar du din omgivning och får höra berättelser som alla äger rum på offentliga platser, platser som vi antingen trivs i eller uthärdar. Där vi möter våra medmänniskors blick eller skyggar undan främlingars dömande övervakning. Vi rör oss från det offentliga rummet till vårt inre rum, som ingen kan se, där vi kan dölja våra tankar och drömmar, våra svagheter och vår styrka.

Poddföreställningen går att lyssna till på www.poddteater.se.

Av Kollaboration som består av:
Cecilia Wilson
Ellen Lindhagen
ERIK RADIX
Marie Florin
Ragnhild Lennblad

Musik och ljuddesign:
Cicely Irvine

Producent:
Emma T. Åberg

Medverkande:
Ida Löfholm
Måns Clausen
Azin Borhani Khomami
Malou Zilliacus