Instant Playhouse 2018

EPP8296EPP7882EPP7758EPP8293EPP8119EPP7984EPP7868

INSTANT PLAYHOUSE 2018
Playhouse Teater

När Instant Playhouse gick av stapeln för tredje gången i februari 2018 lyckades projektet, med stöd från finansmannen Roger Akelius, samla ihop drygt en halv miljon kronor! 509.290 kronor donerades till UNICEF:s arbete för barns utbildning. Varmt tack alla som medverkade och alla ni som kom och tittade och därmed bidrog med era biljettpengar!

 

Manus: Maria Blom, Mårten Klingberg, Gertrud Larsson, Bengt Ohlsson, Andreas T Olsson

Regi: Sara Cronberg, Per Graffman, Elisabet Klason, Stina Rautelin, Edward af Sillén

SCENOGRAFI: ERIK RADIX, Maja Döbling och Sera Cederberg

Rekvisita: Torulf Wetterrot

Kostym: Nils Harning

Medverkande: Hanna Dorsin, Niklas Engdahl, Cecilia Frode, Charlie Gustafsson, Fredrik Hiller, Philip Hughes, Charlotta Jonsson,  Regina Lund, Rennie Mirro, Rachel Mohlin, Petra Nielsen, Molly Nutley, Emma Peters, Lena T Hansson, Fredrik Wagner

Musik: Josefin Kristiansson, Christoffer Holmström, Tobias Johansson & Jonatan Allgulin

Ljus & bild: Daniel Douhan
Ljudteknik: Tobias Eklund

Videoproduktion: Madelene Holst från Tidernas Media & Paul White, Whitework
Foto: Johan Jeppsson, IBL Bildbyrå
Foto & videoproduktion: Kjell Åström

Produktionsassistenter: Michelle Öberg, Fanny Engström, Rosita Carlsson, Maria Friberg, Theo Thermaenius, Christina Kamma, Malin Tell, Hanna Bladh, Clara Eriksson Lind, Adam Gardelin, Richard Thornéus, Markus Bauer, Andrea Håkansson