Män kan inte våldtas

Män kan inte våldtas efter Märta Tikkanens roman i dramatiserMän kan inte våldtas efter Märta Tikkanens roman i dramatiserMän kan inte våldtas efter Märta Tikkanens roman i dramatiserMän kan inte våldtas efter Märta Tikkanens roman i dramatiserMän kan inte våldtas efter Märta Tikkanens roman i dramatiserMän kan inte våldtas efter Märta Tikkanens roman i dramatiserMän kan inte våldtas efter Märta Tikkanens roman i dramatiserMän kan inte våldtas efter Märta Tikkanens roman i dramatiser

MÄN KAN INTE VÅLDTAS, 2019
Kulturhuset Stadsteatern

Regi och dramatisering: Lo Kauppi
SCENOGRAFI: ERIK RADIX
Kostym: Marika Åkerblom
Ljus: Tobias Hallgren
Ljud: Bernt Karsten Sannerud
Mask: Maria Lindstedt

Foto: Sören Vilks

Medverkande: Elisabet Carlsson, Sven Ahlström, Angelika Prick, Christer Fant, Eva Stenson och Nils Wetterholm.